EROSion – «Мис Варна 2003” Михаела Мирчева разгледа изложба със свои еротични фотографии » YEP.bg

EROSion – «Мис Варна 2003” Михаела Мирчева разгледа изложба със свои еротични фотографии

Публикувано от YEP.bg на 18 September 2013 | 0 Коментари

Етикети: , , , , ,

Снимка: Борислав Чонков

Носителката на титлата „Мис Варна” за 2003 г. Михаела Мирчева уважи официалното откриване на ретроспективната изложба с еротична фотография на Борислав Чонков „EROSion”. Мирчева с интерес разгледа снимките, подредени в Градската художествена галерия в морската столица. В немалка част от горещите кадри, в различни пози е заснета самата Михаела.

Използвал съм своеобразен художествен ретро-стил на „остаряване“, „ерозиране“, но едновременно и „консервиране“ на женското тяло, което дори и в този си вид не загубва своята красота.Тази красота, която цял живот ни пази от ерозията на духа", обясни пред десетките гости Чонков.

По-късно за тях в галерията бе прожектирана и лентата "Фотографът", в която главната роля се изпълнява от Борислав. 

Борислав Чонков e родом от Варна, увлича се от фотографията като студент на Политехниката в Прага, а професионално – през осемдесетте години в Полша. Автор е на над 40 самостоятелни изложби в Полша, България, Унгария, Германия и Еквадор, а по линията на ФИАП е участвал в изложби в Тайпе, Белград, Макау, Дания, Бразилия, Загреб, Корея и Испания. Член е на Творчески Съюз Фотоклуб на Република Полша, Клуб на фоторепортерите – Варшава и на Фотоклуб „Варна“. За принос към фотографията е награден със значката „Заслужил за културата на Полша“ от Министъра на културата на Република Полша.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments