Фондация събира средства за домове с пет-степенно меню на топ готвачи, сомелиер подбира вината » YEP.bg

Фондация събира средства за домове с пет-степенно меню на топ готвачи, сомелиер подбира вината

Публикувано от YEP.bg на 18 March 2013 | 0 Коментари

Източник: Теодора Георгиева

Етикети: , , , , , , ,

Фондация „Свети Свети Константин и Елена” за трета поредна година организира благотворителна вечеря  в  ресторант Red Canapé, хотел – галерия „Графит”. Набраните средства и тази година ще бъдат предоставени за подпомагане на деца, лишени от родителски грижи в Дом “Другарче”,  Дом “Княгиня Надежда” и помощно училище с интернат „Св. Св. Кирил и Методи”, с. Кривня .

Елегантното събитие ще се проведе на 19 март (вторник) от 20:00 часа. Дегустационната  благотворителна вечеря ще представи майсторството на петима от най-добрите готвачи и сладкари в морската столица.  Пет-степенното  меню ще бъде приготвено от екипа на ресторант Red Canapé - Пламен Стамов и Ивайло Иванов и гост готвачите: Пламен Петров (главен готвач - ресторант Captain Cook), Емил Видов  (главен готвач - ресторант Rappongi) и Елеонора Дамянова (главен сладкар - ресторант-винарна „Di Wine”), които с удоволствие приеха поканата да се включат  в благотворителната инициатива.

Специален гост сомелиер  ще бъде  Стефка Свещарова  –  председател на Българската асоциация на сомелиерите  и виноценителите  – подбрала специални вина, препоръчани за вечерта.  Представена ще бъде и селекция от енотечни  вина с възможност за закупуване - едно истинско предизвикателство за ценители и колекционери.

Вечерта ще бъде съпътствана и от перфектната компания за вечеря – музика на живо!
Специални гости ще са очарователната Антоанела Петрова (вокал), а на пианото - неподражаемият Страцимир  Павлов!

Куверти за Благотворителната вечеря могат да бъдат закупени на място в ресторант Red Canapé, хотел – галерия Графит.  

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments