ФИНИ КУЛИНАРНИ ТЕХНИКИ - Представител на Le Cordon Blue, Париж ще свещенодейства в Банско » YEP.bg

ФИНИ КУЛИНАРНИ ТЕХНИКИ - Представител на Le Cordon Blue, Париж ще свещенодейства в Банско

Публикувано от YEP.bg на 30 September 2016 | 0 Коментари

Източник: www.svetsko.bg

Етикети: , , , ,

Повече от 120 шеф-готвачи ще вземат участие в тазгодишния Гастрономически фестивал. За пета година фестивалът ще се проведе в Банско от 4 до 20 ноември, съобщава Svetsko.bg.

 

Първокласни шеф-готвачи изоставят своите кухни, за да споделят куп гастрономически тайни с българските професионалисти.

„Горди сме, че с тази наша инициатива за пети път ще дадем шанс на много български професионалисти да повишат своето ниво на кулинарни умения и техники, както и да се докоснат до нови непознати кухни от различни места по света, които събираме на гастрономическия ПРЕМИЕР фестивал”, сподели по време на официалното представяне на програма на фестивала Такис Дретакис.

Световната кулинарна школа с над 120-годишна история Le Cordon Bleu, Париж, беше представена от Харис Хараламбидис, който изрази задоволство от съвместната работа с мениджмънта на хотела и организаторите на гастрономическия фестивал.  С интерес публиката и професионалистите очакват представителя на Le Cordon Blue, Париж, шеф Марк Вака, който ще бъде инструктор на семинара „Фини кулинарни техники“ от 9-11 ноември.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments