Гурме » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през September 2016

ФИНИ КУЛИНАРНИ ТЕХНИКИ - Представител на Le Cordon Blue, Париж ще свещенодейства в Банско

Публикувано от YEP.bg на 30 September 2016

Източник: www.svetsko.bg

Tags: , , , ,

64 Повече от 120 шеф-готвачи ще вземат участие в тазгодишния Гастрономически фестивал. За пета година фестивалът ще се проведе в Банско от 4 до 20 ноември, съобщава Svetsko. bg.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Железният Майк Тайсън иска печено пиле, агнешко и задушени зеленчуци

Публикувано от YEP.bg на 29 September 2016

Източник: OT-DO consult

Tags: , , , , , , ,

Mike Tyson Железният Майк ще прекрачи прага на най-известната Къща в понеделник, 3-ти октомври, точно в 20. 00 часа, а зрителите ще могат да проследят влизането на легендата и реакциите на Съквартирантите напълно на живо в ефира на NOVA. За престоя си в България Майк Тайсън има кратък списък с изисквания, предимно свързани с храната.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Рисуват портрети на популярни лица с шоколад и сметана

Публикувано от YEP.bg на 28 September 2016

Източник: ICreative

Tags: , , , , ,

 5 1 Истински 5-часов празник на арт сладкишите се заформя през последната седмица на месец септември. На 29. 09. , четвъртък, куп звезди от музикални формати, като Music Idol и X Factor, ще открият най-сладкото празненство, което ще се проведе срещу Руската църква, в столицата.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Танцьорка на пилон изигра ролята на плато, върху което поднесоха шоколадови лакомства

Публикувано от YEP.bg на 26 September 2016

Източник: ICreative

Tags: , , , , , , , , ,

R.Stambolov i Boyana Nikolova В края от поредицата празници, на 25. 09. , бе представена по атрактивен и запомнящ се начин нова поредица от разкрасителни средства, вдъхновени от италианското гурме. Домакинята на презентацията – Антоанета Цветанова – една от най-популярните бюти консултанти и организатори на семинари за красота у нас, съчета повода с празнуване на рождения си ден.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Личен шеф-готвач и луксозна кухня за Брайън Адамс

Публикувано от YEP.bg на 21 September 2016

Източник: MOKO solution

Tags: , , , ,

resizedimage600600 3967577754n5 С луксозна мобилна кухня и личен шеф-готвач, след по-малко от месец у нас, пристига канадската рок легенда Брайън Адамс. Грандиозното BEST OF шоу на музиканта ще се проведе на 11 октомври в столичната Арена Армеец.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Български сомелиери: Добрите вина се комбинират прекрасно с шоколад

Публикувано от YEP.bg на 12 September 2016

Tags: , , , , , ,

wine glass2 „Много хора смятат, че шоколадът и виното не си подхождат – наситеният вкус на шоколада се съревновава с танина на виното. Затова като цяло с шоколад се препоръчват коняк, уиски и даже шампанско. Днес, виното и шоколада са нова тенденция в света на дегустациите, която лесно може да възпроизведете у дома или с приятели.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ФЕСТ - Каварна замириса на пържена риба, над половин тон се озова в тиганите

Публикувано от YEP.bg на 4 September 2016

Източник: Галя Велчева

Tags: , , , , , , , ,

IMG2561 Тринадесетото издание на “Миден и рибен Фест“ тече в момента в Каварна. Началото на тридневните празници поставиха рибарите от сдружение „Черноморски изгрев“, които изпържиха и раздадоха безплатно на гостите на феста над половин тон прясна риба. Щандове на майстори-готвачи предлагат изобилие от рибни и мидени морски дарове, децата имат възможност да се забавляват в творческа работилница за сувенири.

0 Коментари | Разгледай цялата статия