Гурме » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през January 2015

ШАМПИОНСКА СКАРА - Културисти мятат пържоли да цвърчат на дървени въглища

Публикувано от YEP.bg на 28 January 2015

Източник: ICreative

Tags: , , , , , ,

kulturisti "Шампионска скара" ще се проведе тази вечер в популярно столично заведение. Там българските шампиони по културизъм ще метнат пържолки да цвърчат на дървени въглища. Паралелно с това ще се проведе и демонстрация по канадска борба и любителски турнир, който ще бъде под надзора на официалния съдия от Българска федерация по канадска борба.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

НА ФОНА НА КЛАСИЧЕСКА МУЗИКА - Големите в родното сомелиерство демонстрираха синхронно декантиране

Публикувано от YEP.bg на 25 January 2015

Tags: , , , , , , ,

sinhronnodekantiraneKirilchevMarkovskiRaichev Снимки: М. Ангелова Три от големите имена в родното сомелиерство поднесоха истинска атракция за отбраните гости в "Хилтън", които станаха част от стартирането на надпреварата "Сомелиер на годината 2015". Михаил Марковски, председател на БАПС, Слави Райчев, зам. председател и Йордан Кирилчев, миналогодишен победител в надпреварата и церемониал майстор на вечерята демонстрираха синхронно декантиране.

1 Коментари | Разгледай цялата статия

НА ЗЛАТЕН ГРОЗД - Провеждат конкурс за най-добро домашно вино в категории „Широка мелнишка лоза” и “Букет”

Публикувано от YEP.bg на 22 January 2015

Източник: Вълчо Калудов, Moko Solution

Tags: , , , , , , , ,

melnishko vino Постер: Moko Solution За четвърта поредна година жителите и гостите на Мелник ще могат да се включат във Фестивала на мелнишкото вино “Златен грозд”, който ще се проведе на 7 и 8 февруари (събота и неделя). Празникът, който вече се превърна в традиция, ще представи разнообразието от вината в региона, различни местни традиции и обичаи и богата фолклорна програма.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Започват регионалните надпревари за "Сомелиер на годината 2015"

Публикувано от YEP.bg на 14 January 2015

Източник: М. Ангелова

Tags: , , , , , , , , , , , ,

somi Снимки: М. Ангелова Стартира националният конкурс "СОМЕЛИЕР НА ГОДИНАТА  2015", организиран от Българската асоциация на професионалните сомелиери (БАПС) и Асоциация Българско вино (BWA). След предварителния кръг с онлайн тестове, започва най-интересния етап – регионалните надпревари, които ще се проведат на 6 различни места в страната, за да излъчат шестимата финалисти, които ще си оспорват титлата на финала, съобщи М.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Диетоложката на Де Ниро и Брус Уилис контролира менюто на Румънеца и Енчев

Публикувано от YEP.bg на 12 January 2015

Източник: ICreative

Tags: , , , , ,

rie Снимки: ICreative Румънеца и Енчев напоследък се подлагат на ежедневен енергиен заряд. Хранителен режим под контрола на популярен диетолог и фитнес програма с присъствието на реномирани инструктори са новото предизвикателство за двамата рапъри, които съвсем скоро ще демонстрират пълна промяна.

0 Коментари | Разгледай цялата статия