Гурме » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през December 2014

ТЪРГ - Бизнесдама наддава за сочната пържола на Атанас Месечков

Публикувано от YEP.bg на 19 December 2014

Източник: VIP Communication

Tags: , ,

kulinarna fiesta Снимка: In LIFE Популярни личности спретнаха кулинарна фиеста в луксозен ресторант в столицата. Събитието бе с благотворителен характер, а средствата, които бяха събрани отидоха в полза на 10-годишната Боряна Дикова, която е с онкологично заболяване.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

СПЕЦИАЛНА ПРАТКА - Сашка Васева ще забърка зърнено меню

Публикувано от YEP.bg на 15 December 2014

Източник: Нова Броудкастинг Груп

Tags: , , , ,

Spezialnapratka org Снимка: Нова Броудкастинг Груп От днес пет известни личности влизат смело в кухнята, за да докажат, че могат да бъдат шеф готвачи и че притежават всичко необходимо за един успешен кулинарен отбор.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Шеф Манчев вади от дъното пицария в Стара Загора

Публикувано от YEP.bg на 10 December 2014

Източник: 8 pm

Tags: , , ,

KitchenNightmaresep.9Manchevpizza Снимка: 8 pm Eпизод 9 на „Кошмари в кухнята“, който зрителите на НОВА ще гледат днес от 22. 00 часа, ще изпрати шеф Манчев на следващата спасителна акция. Шефът този път ще гостува на пицария в Стара Загора, която е в тежка финансова криза.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Кулинарен фестивал срещна варненци с чудеса от морската кухня

Публикувано от YEP.bg на 6 December 2014

Източник: Невяна Троянска

Tags: , , , , ,

osnovno jastia 1 Снимка: Невяна Троянска Истински морски празник за варненци сътвориха участниците в Четвъртия национален кулинарен фестивал Варна 2014 в навечерието на Никулден. 13 отбора мериха сили в надпреварата, а ястията, с които се представиха пред журито и стотиците гости на Пазара на Мол Варна, конкурираха достойно блюдата и на най-изисканите гурме ресторанти. Кулинарната битка бе оспорвана.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

МИКСОЛОГИЯ - Варненски бармани участват в конкурса WORLD CLASS

Публикувано от YEP.bg на 5 December 2014

Източник: HYPE Communication

Tags: , ,

BorislavIlievDavidRios Снимка: HYPE Communication WORLD CLASS е състезание, чиято основна мисия е да създава ново поколение талантливи бармани, които задават най-модерните и иновативни тенденции в миксологията, за да ги представят в най-добрите барове по света. Състезанието демонстрира от различен ъгъл съвременната и експерименталната коктейлна култура и има за своя мисия да вдъхнови и обучи майсторите на това своеобразно изкуство.

0 Коментари | Разгледай цялата статия