Гурме » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през November 2014

Шеф Пламен Европейски приготвя изтънчени ястия в аристократична къща

Публикувано от YEP.bg на 29 November 2014

Източник: Анна Атанасова

Tags: , , , , ,

na 40481 Снимка: Анна Атанасова Разположен в центъра на стара София, в една от най-красивите и емблематични сгради - паметник на културата, нов ресторант отвори врати, предлагайки на своите гости едно виртуозно кулинарно пътешествие. Ресторантът се намира в сърцето на София. Той се разполага в една от най-забележителните аристократични къщи, която е построена през 1925 година, и от частен дом днес се превръща в ресторант за ценители.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Ценители и сомелиери дегустираха 20-годишни вина

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 22 November 2014

Tags: , , , , ,

degu mit Снимка: Емилиян Ялъмов, YEP. bg Дегустация на колекционни бутилки с вино се проведе в морската столица. Ценители и сомелиери опитаха 20-годишни вина и такива от лимитирани серии, които са излизали от държавните изби в началото на демократичните промени в страната ни. Лично г-н Димо Атанасов дирижира събитието в механа „Дарзалас”.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

РАЗЛОЖКА МААЗА - Паметник на културата вкарва шеф Манчев в невиждан счетоводен хаос

Публикувано от YEP.bg на 17 November 2014

Източник: 8 pm

Tags: , , , ,

IvanManchevMarietaandToshkoep Снимка: 8 pm Епизод седем на* „*Кошмари в кухнята“ ще отведе шеф Манчев на следващото неочаквано приключение, което зрителите ще могат да гледат на 26 ноември от 22. 00 часа по НОВА. За първи път шефът ще потъне в счетоводен хаос, който обрича едно семейство на банкрут.

1 Коментари | Разгледай цялата статия

Кошмарите за шеф Манчев нямат край

Публикувано от YEP.bg на 12 November 2014

Източник: 8 pm

Tags: , , ,

Denitsaep Снимка: 8 pm Кошмарите за шеф Манчев нямат край. Известният кулинар и ресторантьор е подложен на поредното предизвикателство в епизод 6 на риалитито „Кошмари в кухнята”, който зрителите ще могат да гледат тази вечер, 12 ноември от 22. 00 часа по НОВА. Манчев влиза в едно заведение в центъра на София, в което персоналът е завзел властта.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

БОЛИВУДСКИ НЕБИВАЛИЦИ В КУХНЯТА - Крясъци, избухвания, обиди и реки от сълзи посрещат шеф Манчев

Публикувано от YEP.bg на 5 November 2014

Източник: 8 pm

Tags: , , , , , , , ,

Kumarscandalep Снимка: 8 pm Истинските кошмари за шеф Манчев започват с петия епизод на „Кошмари в кухнята“. Днес, 5 ноември, от 22. 00 часа зрителите на НОВА ще се подлютят от боливудските небивалици в кухнята на индийския ресторант „Рангила“. Шеф Манчев поема трудно пътуване през дебрите от емоции, цветове, вкусове и усещания, характерни само за Далечния изток.

0 Коментари | Разгледай цялата статия