Гурме » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през July 2014

Лео бърка 12 килограма фузили, спагети и талятели, в сосовете слага пармезан, босилек, рукола и чери домати

Публикувано от YEP.bg на 19 July 2014

Източник: ICreative

Tags: , , , , , , , ,

leo pasta Снимка: ICreative Неуморният кулинарен спец Лео се справи с огромно количество паста в центъра на Слънчев бряг. В уютния Bar&Dinner La Piazza италианецът готви пред очите на фенове и туристи 12 килограма фузили, спагети, талятели и други видове паста, в продължение на 4 часа, без да спира.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Лео учи руснаци, англичани и българи как се прави италианска паста

Публикувано от YEP.bg на 15 July 2014

Източник: ICreative

Tags: , , , ,

IMG1250leo 001 Снимка: ICreative Благодарение на шоумена Лео Бианки, мечтата на всеки почитател на италианската кухня сам да приготви специалитет, ще се сбъдне. На 17-ти юли, в bar & dinner La Piazza – в центъра на Слънчев бряг, шоуменът ще дава напътствия на всеки желаещ приходящ турист да опита таланта си в пастата и сам да приготви специалитета за около десетина минути.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Вино ще се лее на входа на Морската градина във Варна

Публикувано от Yep.bg на 2 July 2014

Източник: Катя Вичева

Tags: , , , , ,

resizedimage600450 Picture 231 Снимка: Архив От 3 до 6 юли 2014г. на входа на Морската градина ще се проведе изложение на вино и туризъм. Традиционното изложение "Винотур" – Варна 2014, е готово отново да посрещне изложители и гости. Седмото издание на изложението ще се състои на най-оживеното централно място във Варна – пред Фестивалния комплекс, съобщи Катя Вичева.

0 Коментари | Разгледай цялата статия