Гурме » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през September 2013

Парсънс хапнал шопска салата и печено месо, пърженото не му понася

Публикувано от YEP.bg на 28 September 2013

Източник: ICreative

Tags: , , , , , ,

ap ok Снимка: ICreative Сред кулинарните специалитети, които e опитал вчера в България Алън Парсънс са шопска салата и печено месо. Пърженото не му понася, уточнява Илияна Йорданова от ICreative. Парсънс и музикантите му поляли ястията в Rock IT  с бели и червени вина, а от по-твърдите питиета, заложили на водка.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Парис Хилтън ще закусва омлет с лук и домати и картофени мекици, иска вана с джакузи и кралско легло

Публикувано от YEP.bg на 13 September 2013

Източник: Христина Христова

Tags: , , , , , , , , , , , ,

ParisHiltonRiverViiperi ok Снимка: PR Refresh Вече е ясна първата закуска на световната знаменитост Парис Хилтън у нас -  белтъчен омлет с добавки от лук и домати и картофени мекици, гарнирани с много кетчуп. Това съобщи Христина Христова от PR Refresh. По отношение на храната, Хилтън е твърда привърженичка на здравословната кухня.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ФЕСТ - Каварна ще ухае на риба и миди, Цонко Цонев бърка манджи по своя рецепта

Публикувано от YEP.bg на 6 September 2013

Източник: www.petel.bg

Tags: , , , , ,

safrid Снимка: YEP. bg От 13 до 15 септември в Каварна ще се проведе десетото юбилейно издание на “Миден и Рибен Фест 2013”. Това съобщи Petel. bg, позовавайки се на пресцентъра на община Каварна.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Френски розета дегустираха ценители във Варна

Публикувано от YEP.bg на 5 September 2013

Tags: , , ,

rose Снимка: Емилиян Ялъмов, Yep. bg Пет вида розе, произведено във Франция, дегустираха ценители във арт и вино бутик „Девойки французойки” в морската столица. Сомелиери разкриха тайните, които крият тези слабо танинови елексири, както и правилата за тяхното поднасяне и храните, с които се комбинират най-добре. На розето подхождат различни по вид сирена, кашкавал, пушена сьомга, колбас, пиле.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Фестивал в Куртово Конаре пази традицията за варене на лютеница

Публикувано от YEP.bg на 2 September 2013

Източник: www.urban-mag.com

Tags: , , , , ,

konare ok Снимка: Kurtovokonarefest. eu През септември в България се провеждат фестивали, посветени на традиционните храни, чушките и доматите и варенето на лютеница, пишат на страниците си нашите партньори от Urban-mag. com. В Куртово Конаре например от 6 до 8 септември т. г. предстои да се проведе 5-ото издание на форум на чушката, домата, традиционните храни и занаяти.

0 Коментари | Разгледай цялата статия