Юлия Панджерова и Юри Балталийски ще журират „Bake Off: Най-сладкото състезание“ » YEP.bg

Юлия Панджерова и Юри Балталийски ще журират „Bake Off: Най-сладкото състезание“

Публикувано от YEP.bg на 26 October 2016 | 0 Коментари

Етикети: , , ,

Официално бе обявено журито в „Bake Off: Най-сладкото състезание”. Това са инж. Юлия Панджерова, истински вдъхновител за стотици млади хора, превърнали приготвянето на храна в своя професия и шеф Юри Балталийски, изкусен майстор с над 20-годишен опит в сладкарството и златен медалист в редица престижни международни кулинарни състезания. Двамата бяха представени по време на гостуването на Ани Цолова в специално изградената за шоуто палатка, сред спокойната и позитивна среда на Парк-музей "Врана".  

 

Шеф Балталийски е ученик на шеф Панджерова и двамата се срещат след 30-годишна пауза на снимачната площадка на “Bake off: най-сладкото състезание“, вече не като ученик и учител, а като равнопоставени професионалисти в сладкарството и пекарството.

Съвсем скоро, през ноември, зрителите на NOVA ще видят двамата виртуози шеф Юлия Панджерова и шеф Юри Балталийски в ролята, в която ще поставят предизвикателства, ще споделят своя опит и ще оценяват 12-те участници в „Bake off: Най-сладкото състезание”. Именно тяхна ще бъде и нелеката задача в края на шоуто да изберат „Най-добрият непрофесионален сладкар и пекар на България”.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments