Ути бърка най-голямата паеля край морето с 12 кила калмари и 5 кила скариди » YEP.bg

Ути бърка най-голямата паеля край морето с 12 кила калмари и 5 кила скариди

Публикувано от YEP.bg на 12 August 2013 | 0 Коментари

Източник: ICreative

Етикети: , , , , , , ,

Снимка: ICreative

В края на уикенда ще стане факт едно ястие, подходящо за рекордите на кулинарните майстори у нас. Ути Бъчваров се настройва отсега за най-голямата паеля правена някога в България, съобщават от ICreative. Тя ще бъде готвена пред очите на туристи в „Слънчев бряг”, на 16.08. – петък, в ресторант La Piazza, след 21,00 часа. Главният готвач на заведението Слави Колибаров ще е другият майстор в кулинарното начинание, което ще отнеме буквално часове. Напълно в духа на лятната кухня, паелята ще бъде с морски дарове – всички вкусни деликатеси, които можете да си представите. За да се изготви паелята за 500 порции, са необходими 13 кг. ориз, 10 кг. лук, 12 кг.калмари, 5 кг. скариди и още и още килограми аншоа, сьомга и др. Всички присъстващи в заведението, както и всички, които имат късмет да наминат край ресторанта в часовете на кулинарното шоу, ще могат да опитат безплатно от апетитната паеля с морски дарове. Ути Бъчваров и Слави Колибаров обещават истински кулинарен театър, защото съвсем пред очите на всички ще разкрият тайните на вкусното испанско ястие с ориз, и то в невиждани мащаби.  

 

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments