ПОД ЗОРКОТО ОКО НА ШЕФ МАНЧЕВ - Тийнейджъри приготвяха кулинарни специалитети » YEP.bg

ПОД ЗОРКОТО ОКО НА ШЕФ МАНЧЕВ - Тийнейджъри приготвяха кулинарни специалитети

Публикувано от YEP.bg на 11 June 2017 | 0 Коментари

Източник: Дебора Апостолова

Етикети: , , ,

Специално видео към уеб тийн сериала „Не така, брат!“ показва героите от сериала в ролята на кулинари. Видеото е посветено на предаването на NOVA “Черешката на тортата“ и в него главните герои от сериала демонстрират своите умения в приготвянето на ястия. Досущ като в оригиналното предаване, прословутият шеф Иван Манчев следи зорко какво и как са приготвили героите.

Мино Караджов, който изпълнява ролята на малкия гений Мишо, приготви за своите приятели и колеги от сериала, пилешки пържоли, гарнирани с ориз. За съжаление пилешкото се оказа малко „алангле“, а Мино получи съвет да потренира малко повече със скарата следващият път. Неговият брат в сериала, Иван Тишев, се представи със салата тип „Цезар“, но след като я опита, шеф Манчев бързо разбра, че Иван никога не е готвил преди това. Неговата половинка в живота и в сериала – Надя Петрова, вкара италианска нотка във вечерята и почерпи гостите с паста „али-оли“.

Най-високо оценени се оказаха гозбите на Михаела Велкова (Ива) и Ана-Мария Янакиева (Блага). Михаела се беше погрижила на масата да има супа. Шеф Манчев беше впечатлен от нейния избор – мароканска супа с лек пикантен вкус. „Черешката на тортата“ беше тирамису, което Ана-Мария беше приготвила за десерт. Макар на външен вид да не изглеждаше перфектно, кулинарният експерт Манчев, похвали вкусовите му качества.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments