Шеф Манчев: Ресторантьорството изисква невероятна дисциплина и внимателно отношение към клиентите » YEP.bg

Шеф Манчев: Ресторантьорството изисква невероятна дисциплина и внимателно отношение към клиентите

Публикувано от YEP.bg на 26 March 2018 | 0 Коментари

Източник: Петя Митова

Етикети: , , , , , , ,

Подготовката на новия пети сезон на „Кошмари в кухнята“ върви с пълна сила. Шеф Манчев е готов за нова спасителна мисия за ресторантите в криза. Всеки управител или собственик на ресторант, който има затруднения, чувства се в задънена улица и му минава мисълта дали да не затвори своето заведение, има възможност да получи професионална помощ. За да станете част от обичания телевизионен формат, е необходимо само да се запишете за участие на имейл koshmari@ntv.bg.

Ресторантьорството е сложен и труден бизнес, в който всяка година се хвърлят хиляди ентусиасти и  хоби-кулинари. Но то изисква и спазване на много правила, невероятна дисциплина, внимателно отношение към клиентите и здравословна атмосфера в екипа.

Това е веруюто на изтъкнатия кулинарен експерт – шеф Манчев, който грабва сърцето на зрителите на „Кошмари в кухнята“ с автентични ситуации и с професионални и кулинарни консултации. 

Във всеки сезон предаването разкрива тайни от кухнята на ресторантьорския бизнес, показвайки необходимостта от съчетаването на кулинарни с мениджърски и лидерски умения. Досега шеф Манчев е обиколил повече от 30 населени места, проучвал е стотици и е помогнал на 45 ресторанта.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments