Сериозна поредица от грешки вади един от професионалистите от „адската кухня“ » YEP.bg

Сериозна поредица от грешки вади един от професионалистите от „адската кухня“

Публикувано от YEP.bg на 11 April 2018 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , , , ,

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, един професионалист ще бъде изненадващо изгонен от „адската кухня“. Шеф Ангелов ще постави на сериозно изпитание доверието между съотборниците, а вечерната резервация ще се превърне в истинска борба за превъзходство.

Доверието е сред най-важните неща, които професионалистите в една кухня трябва да имат помежду си. Тази вечер шеф Ангелов ще постави на изпитание доверието между съотборниците. Те ще бъдат разделени по двойки, а всяка двойка ще има дегустатор и презентатор или казано с други думи – единият ще опитва, а другият ще готви по описанията му. Всяка двойка ще трябва да изкопира оригинална рецепта на шеф Виктор Ангелов и да се доближи максимално до нея, познавайки възможно най-много компоненти. Победителите ще получат тренировка по бокс, водена лично от Тервел Пулев, а загубилите ще ги чакат дълги часове в кухнята и заготовките за вечерната резервация и на двата отбора.

По време на вечерната резервация обстановката в двете кухни ще бъде повече от напрегната. За първи път в отборите ще се наблюдава по-индивидуална игра от всякога, а това няма да се хареса на шеф Ангелов. Един професионалист обаче ще допусне сериозна поредица от грешки и ще принуди Виктор Ангелов да прекрати неговото участие в състезанието.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments