Посветиха сладкиш на актрисата Яна Маринова » YEP.bg

Посветиха сладкиш на актрисата Яна Маринова

Публикувано от YEP.bg на 1 October 2016 | 0 Коментари

Източник: ICreative

Етикети: , , ,

В столицата се състоя истински 5-часов празник на арт сладкишите. Куп актьори и риалити звезди от музикални формати се събраха на празник на десертите-шедьоври, който се проведе срещу Руската църква. Изработване на сладкиши пред очите на посетителите и демонстрации на лакомства бяха в основата на вкусната фиеста.

 

От изкушенията на сладкия маратон опитаха актьорите Яна Маринова и Александър Алексиев (сериала „Откраднат живот“), както  Димитър Петров (от „София ден и нощ“) и куп риалити звезди от музикални формати, като X Factor и Music Idol. Сред гостите бе и Иван Яхнаджиев, който вместо боди арт върху голо женско тяло, изписа интересни мотиви върху уникалния шедьовър на вечерта - десерт за рисуване. Включиха се и любители, като един от тях получи награда за най-оригинална рисунка върху сладкиша.

На актрисата Яна Маринова бе посветен цял десерт-портрет, като на отделните черти на характера й отговаряха точно определени съставки. Тъй като популярната дама спомена, че най-очевидната й особеност е любовта към високия адреналин, в сладкиша използваха съответстващата съставка шоколад. На склонността на Яна да губи лесно търпение, сладкарите намериха еквивалент в чилито. Като резултат от съчетанието на съставките, описващи характера на актрисата, се получи шоколадов чили тарт.

По време на постоянните демонстрации на кулинарни шедьоврки, като солени еклери с трюфел и сирена, екзотик тартове и други, за музикалното настроение се погрижиха Соня Мембреньо (позната от Music Idol, X Factor и предаването „Комиците“), Ева Мария от X Factor, Мариела (Star Academy), Ели Раданова (Music Idol) и DJ Martini, чиято сборна музикална формация носи името HIGH ON HILLS. В тон със сладките специалитети,  инструкторът и дегустатор Йордан Дъбов направи презентация на подходящата за комбинация ободряваща напитка – гурме кафе.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments