Пастор, строителен инженер и банков сътрудник в "Bake Оff: най - сладкото състезание" » YEP.bg

Пастор, строителен инженер и банков сътрудник в "Bake Оff: най - сладкото състезание"

Публикувано от YEP.bg на 27 October 2016 | 0 Коментари

Източник: Стела Ерера

Етикети: , , , , ,

"Bake Оff: най - сладкото състезание" стартира в ефира на NOVA от 15 ноември и ще се излъчва всеки вторник и сряда от 20:00 часа“, обяви Антоний Мангов, програмен директор на "Нова Броудкастинг Груп".

 

На специално събитие вчера стана ясно, че осем от 12-те участника в предаването са от София, двама от Пловдив, един от Белене и един от Сливен. Сладкото състезание ще ги пренесе в ново амплоа, защото в живота те са пастор, строителен инженер, банков сътрудник, ученичка, IT консултант, мениджър  в консервна фабрика, инженер-химик по образование, експерт по европейски проекти, спортист, който работи в семейната фирма за тежка строителна техника, фотограф, студентка и сервитьор.

Водещите на "Bake Оff: най - сладкото състезание" Алекс Раева и Рафи разкриха подробности около регламента на предаването и изпитанията, през които ще преминават участниците в състезанието. Във всеки епизод ще има две предизвикателства. Първото е свързано с любима и позната рецепта за участниците, а второто е „Изпитание за сръчност“ – рецепта, зададена от журито шеф Панджерова и шеф Балталийски, която тества качествата и уменията на любителите пекари и сладкари.

Пред репортера на „На кафе“ Александър Петров, водещите на  Bake Оff: най - сладкото състезание" Алекс и Рафи разкриха, че във всеки епизод журито ще взима решение кой любител кулинар напуска формата и кой е „Звезда на деня“ с най-добро представяне и в двете предизвикателства. Въпреки състезателния характер, атмосферата на предаването е много позитивна - всички действат като отбор и си помагат, което със сигурност ще вдъхнови и зрителите.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments