РАЗЛОЖКА МААЗА - Паметник на културата вкарва шеф Манчев в невиждан счетоводен хаос » YEP.bg

РАЗЛОЖКА МААЗА - Паметник на културата вкарва шеф Манчев в невиждан счетоводен хаос

Публикувано от YEP.bg на 17 November 2014 | 1 Коментари

Източник: 8 pm

Етикети: , , , ,

Снимка: 8 pm


Епизод седем наКошмари в кухнята“ ще отведе шеф Манчев на следващото неочаквано приключение, което зрителите ще могат да гледат на 26 ноември от 22.00 часа по НОВА. За първи път шефът ще потъне в счетоводен хаос, който обрича едно семейство на банкрут. Манчев ще се озове в един ресторант в Разлог, който няма аналог в областта. Механата „Разложка мааза“ е паметник на културата и се слави с добрата си кухня, но страда от мениджърското невежествo на своите собственици.

Съпрузите Мариета и Тошко стопанисват най-известната механа в китното градче. Двамата обаче са затънали в огромни заеми, а всички имоти на семейството са ипотекирани. Фамилията на Мариета и Тошко са теглили кредити за над 200 хил. лева, за да обезпечат нуждите на ресторанта. Банките не спират да притесняват семейството, защото то не успява да покрива задълженията си. Бизнесът не носи пари, а заплахата семейството да остане на улицата е все по-реална. Липсата на мениджърски умения и бизнес нюх ги е докарало почти до просешка тояга. Двамата съпрузи не водят никакво счетоводство и за девет години, откакто са отворили ресторанта, не са правили нито една ревизия. Сметките са до никъде, а парите не стигат. Безпътието кара семейството да се обърне към шеф Манчев за помощ. За първи път той ще се сблъска с невиждан до сега счетоводен хаос, съобщават от 8 pm.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

  • Храната е отвратителна, зле приготвена. Пърленки сурови отвътре, отвън плуват в олио. Преди не бях виждал някой да пържи пърленка. Шкембето като чипс. Тръгнахме си много разочаровани.

    Публикувано от Илиян, 09/01/2015 7:22pm (4 години ago)

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments