ВЪВ ВАРНА - Музей става домакин на "Фестивал вино и храна" » YEP.bg

ВЪВ ВАРНА - Музей става домакин на "Фестивал вино и храна"

Публикувано от YEP.bg на 4 February 2015 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , ,

Българската асоциaция на сомелиерите и виноценители и Българската асоциация за кулинарна култура в партньорство с Община Варна ще проведе в лятната градина на Регионалния исторически музей в морската столица трето издание на Националното изложение „Фестивал вино и храна”. То ще се състои в дните от 12 до 14 юни, съобщи Георги Филипов, зам.-председател на БАСВ. Събитието продължава традициите на изложенията и дегустациите на вина и храни от 30- те години на миналия век в града, допълни Филипов.

На изложението винарски изби и производители на хранителни продукти от цялата страна ще покажат своето производство. Фестивалът се провежда с изключителната подкрепа на всички национални и регионални туристически браншови организации на хотелиерите и туроператорите, стана ясно още от думите на Филипов. Разработени са специални пакети за посещение на туристи от курортните комплекси „Златни пясъци“ и „Св.св. Константин и Елена“.

В зона „Ресторантът“ на изложението паралелно ще се провежда и Гурме фестивал „Варна 2015“ с гостуващи шеф-готвачи и винарски изби от света.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments