БОН АПЕТИ - Лора и Стоян ще предлагат истинско пътешествие в света на готвенето » YEP.bg

БОН АПЕТИ - Лора и Стоян ще предлагат истинско пътешествие в света на готвенето

Публикувано от YEP.bg на 20 August 2014 | 0 Коментари

Източник: Нова Броудкастинг Груп

Етикети: , , , , , , , ,

Снимка: Нова Броудкастинг Груп


Този септември "Бон Апети" се завръща у дома си – чаровният кулинарен тандем Лора и Стоян отново ще забърква най-вкусните предложения в ефира на Нова, съобщи Елица Георгиева.

След като първият телевизионен дебют на двамата водещи беше именно в ефира на медията, в новия сезон те отново ще доказват кулинарните си способности там, където се чувстват най-уютно. Верни на стила си, водещите Лора и Стоян ще предлагат на зрителите и ценителите-кулинари истинско пътешествие в света на готвенето. Те ще проследяват всяка стъпка от пълноценното кулинарно изживяване – от купуването на продуктите през приготвянето на ястието и задължителните експерименти в кухнята до естетичното поднасяне на храната и споделянето й с приятна компания.

Пожеланието "Бон Апети" обаче няма да звучи само от телевизионния екран. Със старта на новия сезон двамата водещи обещават да забъркат в една рецепта телевизия, интернет и социални медии. Разбира се, ще го правят по характерния за тях начин – с щипка експеримент, креативност и добро настроение.   

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments