КОД ЧЕРВЕНО - Юлияна Дончева: Храната е емоция » YEP.bg

КОД ЧЕРВЕНО - Юлияна Дончева: Храната е емоция

Публикувано от YEP.bg на 26 October 2017 | 0 Коментари

Източник: ICreative

Етикети: , ,

Десетки почитатели и последователи на здравословния начин на живот се събраха срещу Руската църква на стилно представяне на нова книга за добрата форма. Авторът на новото заглавие „Код червено: Моята истина за храната“ Юлияна Дончева, посрещна гостите си в елегантната обстановка на столичен ресторант, с леки хапки и пивко вино. „Храната е емоция и зависи само от нас дали ще е положителна и зареждаща“, сподели Юлияна Дончева и добави, че вследствие на дългогодишни опити, приложени върху самата нея и върху хора от семейството й, е постигнала реални резултати. Свалянето на повече от 50 килограма от личното й тегло, в рамките на година е доказателство, че изводите й и проучванията й работят.

Десетки популярни лица и приятели на Юлияна Дончева споделиха радостта й  от представянето на първата й книга и почерпиха от споделения й опит за здравословна форма. Сред тях бяха Ернестина Шинова, Кристина Димитрова, Ирина Флорин, Мариана Векилска, Евгени Минчев, Богдан Томов и много други.

Стилната бизнес дама почерпи гостите си със специален десерт, който „мисли“ за здравето и фигурата - сурови бонбони със сушени сливи, слънчогледов тахан, натурално какао и кокосови стърготини.

Юлияна  Дончева посвещава дълги години на търсенето на най-добрите решения и правилния избор на здравословна храна и движение за себе си и любимите си хора. Днес, без претенция за експертност, Юлияна обобщава лично проверените стратегии и резултати в първата си книга „Код червено: Моята истина за храната“. Леко, но не и несериозно, тя споделя своята философия за пълноценен живот, като ни провокира да се поинтересуваме от ежедневните предизвикателства, които стоят на пътя на щастието ни.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments