Известни готвачи от България приготвиха петстепенно благотворително меню във Варна » YEP.bg

Известни готвачи от България приготвиха петстепенно благотворително меню във Варна

Публикувано от YEP.bg на 29 January 2016 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , ,

При огромен интерес премина петата благотворителна вечеря на Фондация „Св. Св. Константин и Елена“ – инициатива, която се проведе снощи във Варна и предложи на публиката шоу кукинг на петима известни български готвачи: Пламен Стамов – човекът за когото готвенето е съчетание на любов и експеримент, Велин Великов майсторът в кухнята, чиято запазена марка са невъзможните на пръв поглед комбинации; Валентин Василев – изключително прецизен в дизайна и вкуса на блюдата, които приготвя; Иван Кирин човекът, който разчита на импровизацията и търси собствен стил във всяка рецепта; Емил Стойчов – шефът, чиято запазена марка са ориенталските специалитети и средиземноморската кухня.

Кулинарната фиеста представи авторски специалитети, подредени в петстепенно меню и допълнени с избрана листа бели и червени вина от България, Италия и Испания. Специални гости на събитието бяха сомелиерът Марин Атанасов, който селектира винената листа в шоуто и г-жа Хадас Шабат, която приготви десерта за вечерта с помощта на деца с афинитет към готвенето от ЦНСТ към дом „Другарче“ и изцяло мъжкият кулинарен тим от ЦНСТ „Изгрев“.

Благотворителната вечеря на Фондация „Св. Св. Константин и Елена“ е една от множеството инициативи в подкрепа на деца и младежи в неравностойно положение. Средствата от благотворителните кампании се влагат целево за образователната и духовната интеграция на децата, за подобрявяне на жизнената и  творческата им среда.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments