Ивет Лалова приготви плодово сорбе и сладолед без захар » YEP.bg

Ивет Лалова приготви плодово сорбе и сладолед без захар

Публикувано от YEP.bg на 15 November 2017 | 0 Коментари

Източник: www.svetsko.bg

Етикети: , , , , ,

По повод 14-ти ноември – Световния ден за борба с диабета,Ивет Лалова-Колио, посланик на кампанията „Открито за диабета“,демонстрира кулинарните си умения и  приготви храни, подходящи както за здравословна диета, така и за хора с диабет.

Целта на кампанията „Открито за диабета“, която се организира за шеста поредна година от Sanofi България, е превенция, ранна диагностика на диабета и правилен контрол над заболяването.

„Диабетът е новата световна пандемия. Всеки 11-ти човек по света има диабет. У нас над 450 хиляди българи живеят с това заболяване, като близо половината от тях не са диагностицирани. Много важно е  да знаем, че с малки усилия всеки може да се предпази от диабет тип 2. Ежедневна физическа активност и балансиран хранителен режим са в основата на превенциятана диабет тип 2. Затова днес показахме, че здравословната храна освен полезна, е и вкусна.“, коментира Ивет Лалова – Колио.

Заедно с шеф Ради Стамболов тя  приготви  плодово сорбе и сладолед без захар, а лицензираният  треньор по канго джъмпс Росен Димитров показа как да поддържаме тялото си във форма.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments