Шеф Манчев и шеф Петров влизат за подкрепление в Hell’s Kitchen България » YEP.bg

Шеф Манчев и шеф Петров влизат за подкрепление в Hell’s Kitchen България

Публикувано от YEP.bg на 4 April 2018 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , , , ,

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, шеф Виктор Ангелов ще повика подкрепление – шеф Манчев и шеф Петров, а предизвикателството, което тримата ще отправят към участниците, ще има за цел да предизвика въображението им в кухнята. Вечерната резервация отново ще нажежи страстите в кухнята и в края на епизода още един ще получи оранжевата престилка на номинираните.

„Едно ястие струва точно толкова, колкото гостите са готови да платят за него!“ – с тези думи шеф Ангелов ще даде начало на предизвикателството към участниците в Hell’s Kitchen България. Всеки от тях ще трябва да приготви чиния, достойна да влезе в менюто и на най-добрия ресторант, а журито, което ще оцени кулинарните шедьоври ще е повече от взискателно. Шеф Манчев и шеф Петров ще влязат в „адската кухня“, а оценките им към чиниите на професионалистите ще бъдат давани под формата на сума, която биха платили за всяко от ястията. Отборът, който успее да събера по-висока сума ще получи победа от предизвикателството и възможност да слуша на живо Лепа Брена от първи ред. Загубилият отбор ще трябва да боядиса 300 яйца и то с домашно приготвени бои.

Вечерната резервация ще нажежи обстановката в двете професионални кухни още от самото начало, а станция месо и риба ще бъдат проблемни и при двата отбора.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments