Близо 1300 професионални готвачи напират за участие в Hell’s Kitchen » YEP.bg

Близо 1300 професионални готвачи напират за участие в Hell’s Kitchen

Публикувано от YEP.bg на 25 January 2018 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , , , ,

Месец преди старта в ефира на NOVA на най-голямото световно кулинарно риалити за професионалисти Hell’s Kitchen, кастингите за предаването са в разгара си, а до момента заявилите желание за участие професионални готвачи са близо 1300 души. Изключително високият интерес сред кулинарната гилдия се дължи както на паричната награда от 100 000 лв., така и на истинското професионално предизвикателство и признание – възможност да работят в кухнята на шеф Виктор Ангелов. Само 400 от тях ще бъдат допуснати до финалните кръгове, а статистиката показва числено превъзходство - 65% към 35% в полза на мъжките кандидатури.

Продуцентите на предаването припомнят, че кастингите все още не са приключили и очакват още зашеметяващи женски кандидатури, защото именно дамите са тези, които действат по-емоционално и безстрашно се впускат в подобни начинания.

„Броят на жените-кандидатки за участие в Hell’s Kitchen България може да е числено по-малък от този на мъжете, но сред тях има наистина впечатляващи дами. Имаме кандидатура от жена – майка на 5 деца, която признава, че не е стъпвала в професионална кухня, но всекидневно готви колкото за малък ресторант. Свикнала е да прави „от нищо нещо“ и се смята за напълно равностойна като умения и характер на професионалистите. Освен това сме сигурни, че е истински боец, както в живота, така и в кухнята“ – повдигат завесата продуцентите от Old School.

Дали шеф Ангелов ще направи изключение от правилото, че състезанието е изключително за професионалисти и ще допусне до участие смелата майка кулинар, предстои да видим.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments