Грандиозни скандали вдигат кръвното на шеф Манчев » YEP.bg

Грандиозни скандали вдигат кръвното на шеф Манчев

Публикувано от YEP.bg на 16 May 2017 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , , , , ,

Грандиозни скандали и бурни емоции а ла Big Brother вдигат градусите и кръвното на шеф Манчев в новия епизод на „Кошмари в кухнята“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Заведение в софийския квартал „Красна поляна“ разкрива драматичната история на една риалити звезда и неговата спътница в живота – бившата известна манекенка – Екатерина Дюлгерова. Миро – победителят в Big Brother 2 и Катя късат с шоу бизнеса и се впускат в амбициозната авантюра да имат собствено заведение с пълното съзнание, че са аматьори в бранша.

Заведението е бивше квартално кафене, което с много труд и енергия успяват да обновят и осъвременят. Само с една бормашина и един флекс Миро сътворява чудеса. След четири години функциониране като бар, двамата вземат решение да вкарат и кухня със стегнато меню. Сериозно рамо в това начинание дава съквартирантът Лео Бианки, който споделя своя ноу-хау за автентични италиански пици и дори лично обучава готвача.

Кошмарите обаче не са в кухнята, където персоналът е талантлив и мотивиран, а в обслужването. Повечето клиенти дори не подозират, че в заведението има и кухня. Масово се поръчват топли напитки или бира с пържени картофи.

Кухнята работи на макс само, когато Миро и Катя са там. В опит да спасят бизнеса си, те се пренасят почти да живеят там, заедно с бебето си – Давид.

За да се ориентира в сложната ситуация, шеф Манчев прибягва до нетрадиционно решение. За първи път в историята си „Кошмари в кухнята“ внедряват наблюдeние тип Big Brother. В рамките на няколко часа шеф Манчев наблюдава какво се говори и прави в кухнята и салона, за да види какви точно са проблемите.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments