Фондация организира благотворително кулинарно шоу » YEP.bg

Фондация организира благотворително кулинарно шоу

Публикувано от YEP.bg на 26 January 2016 | 0 Коментари

Етикети: , , , ,

Авторска кухня с шоу кукинг на живо, 5-степенно меню, избрана селекция вина и десерт, приготвен с помощта на деца лишени от родителска грижа – така ще премине петата традиционна благотворителна вечеря на Фондация „Св. Св. Константин и Елена“ – събитие, което ще се проведе на 28 януари от 19.30 в Rappongi и е в  подкрепа на повече от 280 деца лишени от родителска грижа, в неравностойно положение и със специални образователни потребности.

Инициативата тази година обещава да е и традиционна, и различна едновременно. Традиционното е, че тя ще продължи серията от целогодишните благотворителни акции на Фондацията в името на каузата добрите неща за децата в риск да продължат да се случват. Различното е всичко останало – шоуто, участниците, менюто, мястото.

В търсене на идеалното съчетание между традиционния вкус и модерните тенденции, в кулинарното предизвикателство ще се включат:

Пламен Стамов , Велин Великов, Валентин Василев, Иван Кирин и Емил Стойчов. Винената листа е селектирана от сомелиера Марин Атанасов – един от специалните гости на вечерята.

Черешката на тортата – десертът, ще бъде приготвен специално за събитието от г-жа Хадас Шабат, с помощта на деца и младежи от ЦНСТ към ДДЛРГ „Другарче“ и ЦНСТ Изгрев, гр. Варна и с подкрепата на традиционен партньор на Фондацията.

Набраните средствата от благотворителната вечеря ще бъдат предоставени за подпомагане на деца и младежи лишени от родителска грижа от домовете „Княгиня Надежда“, „Другарче“ и ЦНСТ към дома, ЦНСТ „Изгрев“, Дом за медико-социални грижи за деца - Варна и помощното училище с интернат „Св. Св. Кирил и Методи“, с. Кривня.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments