Енджи Касабие приготвя телешко пълнено със сирена и авокадо, както и шишчета по ливански » YEP.bg

Енджи Касабие приготвя телешко пълнено със сирена и авокадо, както и шишчета по ливански

Публикувано от YEP.bg на 9 July 2017 | 0 Коментари

Източник: Илиана Найденова

Етикети: , , , , , , ,

Семейна идилия, скъпи спомени и приятна компания споделят звездните домакини във финалната седмица на деветия сезон на "Черешката на тортата". От понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA в кулинарното приключение се впускат актьорът Деян Донков, журналистът Камен Алипиев, репортерът на "Господари на ефира" Ева Веселинова, артистичната Мона Недева и звездната диетоложка Енджи Касабие. Звездните домакини си оспорват титлата "Най-добър домакин" следващата седмица, когато темата е "Гозбите на мама и баба".

 

В понеделник на кулинарната сцена излиза Деян Донков, за да отведе зрителите зад кулисите на една незабравима вечеря. Актьорът, който от детските си години е свързан с Дунава и Видин, спазва седмичната тема, като приготвя приготвя сом – разфасован, филитиран, изпечен на фурна. Акцентът в менюто обаче са неочакван трик и съкровени истории, които още първата вечер сплотяват звездната компания. Във вторник Камен Алипиев не само прави своя готварски дебют, но и надминава собствените си очаквания. Спортният журналист следва олимпийския принцип, че не е важна победата, а участието. Готвенето е на щафетен принцип, вечерята наподобява битка, а домакинът предупреждава гостите, че са жертва на своеобразен кулинарен експеримент.

В сряда репортерът Ева Веселинова отвежда зрителите в кухнята на "Господари на ефира". Масата е отрупана с гръцко вдъхновение и сантименти от детството и Санторини, а десертът по бабина рецепта впечатлява всички. В четвъртък главен герой в кухнята е Мона Недева, която се изявява като певица, актриса и води своя уеб поредица във Vbox7. Напрежението около печката все повече расте, докато домакинята приготвя любимите си детски спомени. Любопитен факт е, че всяко ястие е вдъхновено от детски анимационен филм, а гостите се преобразят в приказни герои.

На финала в петък ориенталско изобилие и вкусни ястия поднася звездната диетоложка Енджи Касабие (на снимката). Шишчета по ливански, паста вегетарианска, телешко пълнено със сирена и авокадо са скромна част от деликатесите, след които всички гости са готови да се подложат на диета. Вкусните идеи, разнообразните специалитети и доброто настроение са гарантирани във финалната за сезона седмица, а от 17 юли зрителите могат да гледат избрани епизоди от минали сезони на кулинарното шоу.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments