Деца на известни родители премериха кулинарни умения » YEP.bg

Деца на известни родители премериха кулинарни умения

Публикувано от YEP.bg на 13 February 2016 | 0 Коментари

Източник: www.svetsko.bg

Етикети: , , , , ,

Дни преди старта на новото предаване по bTV “Мама готви по-добре”, 7 популярни лица   подложиха децата си на кулинарен тест, от който стана ясно какви умения са попили наследниците им от тях.  По пример на участниците в семейното състезание, “готвачи” бяха децата, а родителите даваха съвети отстрани и се включваха само в извънредни ситуации, пише Svetsko.bg.

Жени Калканджиева, Радост Драганова, Кали, Мая Савова, Николета Лозанова и Ирина Тенчева и техните деца се превъплатиха в ролята на шефове в кухнята и пред всички присъстващи на събитието собственоръчно приготвиха многостепенно коктейлно меню от хапки, шишчета, канапета, петифури и други семпли, но изискани мезета. За първи път под надслов “Мама готви по-добре” зад печката застана и мъж в лицето на водещия на предаването – Александър Сано, който асистира на дъщеричката си Ава. Храната бе дегустирана и от съдията на предаването шеф Ивайло Петков. Събитието завърши с изпълнение на “Happy birthday” за близнаците Катрин и Крум-младши, които на 9 февруари имаха рожден ден.

“Мама готви по-добре” е развлекателно семейно предаване, в което два отбора, съставени от майка и нейното пораснало дете, се състезават последователно на една от най-оспорваните сцени – готварския плот, за да се преборят за благоволението на съдията.

 „Мама готви по-добре” ще направи своя телевизионен дебют в България на 15 февруари от 18.00 часа по bTV.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments