Шеф Пламен Европейски приготвя изтънчени ястия в аристократична къща » YEP.bg

Шеф Пламен Европейски приготвя изтънчени ястия в аристократична къща

Публикувано от YEP.bg на 29 November 2014 | 0 Коментари

Източник: Анна Атанасова

Етикети: , , , , ,

Снимка: Анна Атанасова


Разположен в центъра на стара София, в една от най-красивите и емблематични сгради - паметник на културата, нов ресторант отвори врати, предлагайки на своите гости едно виртуозно кулинарно пътешествие.

Ресторантът се намира в сърцето на София. Той се разполага в една от най-забележителните аристократични къщи, която е построена през 1925 година, и от частен дом днес се превръща в ресторант за ценители. Клиентите на ресторанта се потапят в уютна атмосфера, пресъздаваща духа на някогашните стопани на резиденцията: банкерът Марко Рясков, политикът Антон Югов и други.

Античното пиано, на повече от 200 години, и картини шедьоври от частна колекция допълват с неповторима изящност интериора. Изисканата обстановка и леката ненатрапчива музика създават приятна атмосфера, която привлича преуспели и известни личности.

Италианската, испанската и френската кулинария са неразделна част от прецизно подбраното меню. Може да се опита и модерната реплика на традиционната българска кухня. Шеф Пламен Европейски ще изненада клиентите с изтънчени ястия, приготвени с много вкус и страст, поднесени по нестандартен и приятно сюрпризиращ начин, съобщава Анна Атанаова.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments