Алфредо Торес преодолява фобията си към сладкото » YEP.bg

Алфредо Торес преодолява фобията си към сладкото

Публикувано от YEP.bg на 25 November 2017 | 0 Коментари

Източник: ICreative

Етикети: , , ,

Истинско геройство ще прояви чаровният кубинец , по време на тридневен празник на всички сладокусници този уикенд. Алфредо Торес още един път ще докаже, че има страхотна воля и сили да се справи с всякакви обстоятелства.

И този път риалити звездата ще вдигне адреналина, но не за да преодолява предизвикателства на човешки характери.  Кубинецът, който по принцип отказва да консумира сладко, ще се изправи пред ендорфинените изделия лице в лице. Алфредо Торес ще се вживее в ролята на промоутър на сладки изделия, по време на София Десерт Фест – фестивал на сладките и тестени изкушения в ЦУМ. Кубинецът ще изкушава другите с шоколадови бонбони, екзотични десерти, плодовото чудо „Дзупа Инглезе“, торти Бианко-Неро и други лакомства. Алфредо ще раздава автографи, ще разказва на гостите какво съдържат десертите, каква е историята им, ще споделя интересни факти за сладкото в родната си Куба и без затруднения ще се въздържи от консумация. Кубинецът не обича сладко от малък. От време на време, и то покрай децата си, си позволява само сладолед. Въпреки това ще си позволи да е заобиколен от сладкарски шедьоври този уикенд. Оказва се , че фобията му към сладкото не е насилствено въздържание, в името на спортната фигура, а въпрос на вкус.

Фестивалът на сладките и тестени изкушения е в рамките на 3 дни – 24.11. – 26.11. Любителите на  десертите ще могат да се насладят в ЦУМ на торти, пасти, сладкиши, еклерчета, сладоледи, баклави, локуми, напитки... Изложителите са подготвили за събитието вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments