Ал Бано е сред тримата най-продавани производители на вино в Италия, пуска 5 милиона бутилки на пазара » YEP.bg

Ал Бано е сред тримата най-продавани производители на вино в Италия, пуска 5 милиона бутилки на пазара

Публикувано от YEP.bg на 21 August 2017 | 0 Коментари

Източник: Петя Митова

Етикети: , , , , , , , , , ,

Легендарният изпълнител Ал Бано, който ще зарадва родните фенове с грандиозен концерт със Софийска филхармония на 5 октомври, достигна нов професионален връх, но този път не на сцената. Успехът на виното му го нареди в топ 3 на най-продаваните производители на Ботуша, като по този начин символът на италианската музика може да се похвали с още едно постижение в своята впечатляваща кариера.

 

Изпълнителят развива успешен бизнес с вино, като само за година производството му се е увеличило петкратно – от половин милион бутилки за 2016 г. до близо пет милиона за настоящата 2017 г.  Поради огромното търсене, Ал Бано е решил да изгради нова супермодерна изба в луксозното си имение в Челино Сан Марко.

Проектът за винарната на Албано Каризи ще бъде готов до края на месеца, като се очаква тя да бъде на три нива с огромни кули, красиво кацнали сред лозя и маслинови дръвчета. От избата на виртуозния певец за доставка в цяла Италия, излизат по 20 хиляди бутилки дневно, а най-популярното вино е от сорта совиньон блан и е кръстено на вечния хит “Felicita”.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments