500 вида бира, вурстчета и немски хип-хоп за гостите на Варна Октоберфест » YEP.bg

500 вида бира, вурстчета и немски хип-хоп за гостите на Варна Октоберфест

Публикувано от YEP.bg на 20 September 2018 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , ,

Между 28 септември и 7 октомври морската ни столица ще бъде домакин на Varna Oktoberfest – копие на прочутия немски Oktoberfest.  

 

Освен немска бира, която ще се лее в изобилие,  специално за събитието пристигат изпълнителите от германската хип-хоп група Down Low, чийто култов хит „Johnny B” побъркваше европейските дискотеки в недалечното минало.

Заедно с прочутите немски рапъри на Varna Oktoberfest ще забият и Буги Барабата и „Бараби Блус Бенд”, Лео и Играта, Петя Алекса, Севи, Стоян Роянов (Я-я) от La Migra. Водещ през десетте дни на събитието ще бъде Монти, от бившата група „Ice Cream”, който в момента прави успешни дуети с Петя Алекса.

За очакваните многохилядни гости в парка „Аспарухово“  организаторите от фондация „City Park Fest” са предвидили различни допълнителни забавления. В самия петък на откриването, 28 септември,  звездите от „Отбора на сърцето“ ще изиграят мач с местен варненски отбор на стадиона в „Аспарухово“. В редовете на звездния отбор ще са Монти, Лео, Играта, Спенс, Дани Златков, Панайот от Биг Брадър. Те за пореден път излизат на терена в името на благотворителни каузи.

За малки и големи ще отвори врати и Лунапарк с различни атракциони и забавления.

Най-мащабното бирено събитие влючва 30 павилиона, където посетителите ще  замезват както с български традиционни ястия, така и с чужди вкусотии – немски вурстчета, американски стекове и дори японски кулинарни изкушения.

Бираджиите ще опитват от 500 вида бира – от обикновена наливна до такава с няколко вековна история зад гърба си.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments