Луксозни СПА-комплекси с номаниции за VIP Property Awards » YEP.bg

Луксозни СПА-комплекси с номаниции за VIP Property Awards

Публикувано от YEP.bg на 17 November 2014 | 0 Коментари

Източник: ВИП Комюникейшън

Етикети: , , , ,

Снимка: ВИП Комюникейшън


Най-новите луксозни СПА-комплекси в родните ни курорти поведоха в номинациите на Балканските награди за луксозно строителство VIP Property AWARDS, които ще се проведат на 26 ноември в хотел Кемпински - София. 

 „Апартхотел Старосел” е от затворен тип, в землището на село Старосел, в подножието на южните склонове на Средна гора. Той е проектиран като ансамбъл от нискоетажни сгради. Архитектурният облик е заимстван от българската възрожденска архитектура. Интериорът е от българска керемида, български естествен камък и дърво. Всички апартаменти са с минерална вода.

В номинациите достойно място заема и Роял Спа Велинград. Създаден е с изискан дизайн и разполага със 99 стандартни и луксозни стаи.

Морските СПА-коплекси също са представени в тазгодишните номинации - изящният Casa Real е разположен на първа линия в Свети Влас. Морското бижу привлича посетители и с луксозния си СПА-център с три големи външни басейна, заобиколени от уникална градина с редки цветя. Освен това комплексът притежава собствен плаж за 200 човека, има и собствен пиано-бар с ресторант.

Друг морски СПА-исполин също е конкурира амбициозно в надпреварата - най-новият проект на комплекс "Аполон Несебър". Това е затворен комплекс, състоящ се от шестетажна сграда с РЗП 8 500 кв.м., оградена с живописно оформени вътрешни пространства. Огромен СПА-център с луксозни интериорни решение внася допълнително изящество на комплекса. 

В категориите за луксозни морски комплекси се включи и апартхотел „ROME PALACE” - той се отличава с еклектичен стил, смесица между неокласицизъм и сецесион, характерни за 19-ти и началото на 20-ти век. Има препратки към архитектурно-декоративния стил на старата градска сграда от този период, но хиперболизиран с помпозността на неокласицизма.

Конкурсъте организиран за четвърта поредна година от агенция ВИП Комюникейшън. Организаторите на церемонията предизвикаха и международен интерес.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments