Раздават престижните статуетки VIP Business Awards 2016 на 24 март в София » YEP.bg

Раздават престижните статуетки VIP Business Awards 2016 на 24 март в София

Публикувано от YEP.bg на 26 January 2016 | 0 Коментари

Източник: ВИП Комюникейшън

Етикети: , , , , , ,

Снимка: Архив / In LIFE

Второто издание на годишните награди VIP Business Awards 2016, организирани и продуцирани от агенция за публични комуникации VIP Communication PR, ще се състои на 24 март от 20 ч. в хотел „Хилтън“. 
По време на официалната церемония, която  инициира стипендии за отличници в неравностойно положение,  които искат да останат да учат и да работят в България, ще бъдат отличени най-значимите постижения в бизнеса у нас. 

Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в период на  криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет. Тези награди по традиция подпомагат инвестициите в образованието, като през 2015 г. бе даден специален приз на Министерството на образованието за учебно-тренировъчните фирми за децата предприемачи. 

Журирането, което ще отреди победителите във VIP Business Awards 2016, е поверено на ресорните журналисти в медиите-партньори на събитието и на браншовите организации. 

Те ще предоставят своите номинации до 01.02.2016 г.
В различни сфери на бизнеса ще бъдат отличени значимите постижения в категориите:  Корпоративна и социална отговорност,
Нов проспериращ бизнес, Опазване на околната среда, Млад предприемач, Нов иновативен продукт/услуга, Устойчиво развитие на бизнеса, Най-добри клиентски практики, Бизнес практики с благотворителни инициативи, Международно признание, Ивестиции и иновации в бизнеса и Цялостен принос.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments