Бизнес » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през April 2016

Отличават най-зелените компании, опериращи в България

Публикувано от YEP.bg на 24 April 2016

Източник: b2b Media

Tags: , , , ,

green2016 За пета поредна година уникалната класация на *b2b Medi**a* ще оцени и отличи най-зелените компании, опериращи в България, независимо от това дали са големи или малки, стига да покажат и докажат, че наистина постигат промени в своите екологични показатели и развиват бизнеса си по отговорен за природата начин.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Водещ финансов анализатор прогнозира: Цялата парична система на Запада ще се срине

Публикувано от YEP.bg на 21 April 2016

Източник: www.svetsko.bg

Tags: , , , , , , , ,

smurttanaparitecover copy Джеймс Рикардс е работил дълги години на Уолстрийт. В книгата му няма политиканстване и пропаганда, а реална икономика и трезви финансови преценки и анализи. Той е между водещите американски финансови анализатори и прогнозира не само агонията на американската валута, но и на цялата парична система на Запада.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Бизнес експерт : Не позволих на мнението и съветите на околните да ме направят като тях

Публикувано от YEP.bg на 20 April 2016

Източник: Аделина Стефанова

Tags: , , , , , ,

BilyanaPantaleeva2 Биляна Панталеева е бизнес обучител и основател на благотворителната инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхновява младите хора чрез личен пример. Тя разработва и провежда обучения по личностни и търговски умения, успешни взаимоотношения с клиенти, провеждане на преговори и договаряне, които са изцяло съобразени с потребностите на фирмите.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Българите все по-често инвестират в златни кюлчета и исторически монети

Публикувано от YEP.bg на 17 April 2016

Източник: ICreative

Tags: , , , , , ,

TAVIDMG6477 От началото на годината се наблюдава нарастване на интереса у нас към закупуване на  физическо злато, под формата на  кюлчета и монети, с цел инвестиция. Търсенето бе с най-голям ръст в началото на годината, когато цената на златото се качи с около 10% , съобщават от Tavex.  

0 Коментари | Разгледай цялата статия