Бизнес » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през October 2013

Създават работна група по проблемите на лозаро-винарския сектор

Публикувано от YEP.bg на 30 October 2013

Източник: МЗХ

Tags: , , ,

loze vino Снимка: МЗХ Министерство на земеделието и храните ще създаде работна група по проблемите на лозаро-винарския сектор, в която ще участват всички заинтересовани страни. Това се реши на среща на министъра на земеделието и храните проф. Димитър Греков с представители на сектора в МЗХ. „Лозаро-винарският сектор е изключително важен за България и аз съм съпричастен с вашите проблеми”, каза министър Греков.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Словото на гения в рекламата влезе в книга

Публикувано от YEP.bg на 25 October 2013

Източник: Locus Publishing

Tags: , , , , , ,

reklama Корица: Locus Publishing *„Огилви е творческата сила на съвременната реклама. ” - The New York Times* В рекламата има творчески личности, които измислят срахотни кампании. Но има и една рядка порода гении, за които творчеството е не само професионално задължение, а начин на живот. Дейвид Огилви принадлежи към тях.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Автомобили за 3,5 млн. лв. продадоха на изложението във Варна

Публикувано от YEP.bg на 21 October 2013

Източник: NIRA Communications

Tags: , , , , ,

Audi Снимка: NIRA Communications Сделки с автомобили за 3,5 млн. лв. са били реализирани на автоизложението в морската столица, съобщиха от NIRA Commmunications. На него бяха представени последните модели на 26 марки от Европа, Азия и Америка.   Във Варна пристигнаха и сключиха сделки купувачи от Шумен, Добрич, Силистра, Дулово, Търговище, Русе, Разград и др.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Министър Димитър Греков: Очакваме реколта от 250 хил. тона грозде, износът на вино бележи ръст

Публикувано от YEP.bg на 15 October 2013

Източник: МЗХ

Tags: , , , , ,

grozde Снимка: МЗХ Виненото грозде тази година е с изключително високи качества за създаване на добри вина и очакваме реколтата да достигне 250 хил. т. за разлика от едва 192 хил. т. през миналата година. Това заяви министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков в пловдивското село Песнопой, където откри модернизирана винарна.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

СРЕЩА В МОСКВА - България и Русия ще възраждат сътрудничеството си в лозарството и винопроизводството

Публикувано от YEP.bg на 12 October 2013

Източник: МЗХ

Tags: , , , , , , , , ,

moscow wine ok Снимка: МЗХ България и Русия имат потенциал да възродят сътрудничеството в лозарството, винопроизводството, производството на семена и създаването на съвместни предприятия. Това стана ясно по време на срещата на Кънчо Кънчев, началник на кабинета на министър Димитър Греков, със заместник-губернатора на Алтайския край Геннадий Бабинов, която се проведе в рамките на изложението „Златна есен 2013“ в Москва, съобщават от МЗХ.

0 Коментари | Разгледай цялата статия