Бизнес » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през August 2013

РЪСТ - Българите пръснали 65, 5 млн. евро за покупки в чужбина само през юни и юли

Публикувано от YEP.bg на 22 August 2013

Източник: www.pressbox.bg

Tags: , , , , , ,

visa Снимка: YEP. bg Изхарчените средства с карти Visa, издадени от български финансови институции, в търговски обекти извън страната нарастват с 23% през юни и юли 2013 г. спрямо същия период на миналата година до 65,5 млн. евро. За целта са осъществени 1,23 млн. трансакции, с 28% повече спрямо двата летни месеца на 2012 г.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Седем бизнесмени от Варна ще се борят за „Мениджър на годината”

Публикувано от YEP.bg на 9 August 2013

Източник: www.petel.bg

Tags: , ,

men Снимка: Petel. bg Седем бизнесмени от Варна ще се борят за приза „Мениджър на годината 2013”, предаде Petel. bg, позовавайки се на Дарик радио. Бизнесмените са част от 73-мата ръководители, подали документи за участие в националния конкурс, съобщиха организаторите. Става дума за едни от най-големите работодатели в страната.  *Те развиват икономиката, носят отговорност за хиляди български служители и семействата им. *

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Нова Броудкастинг Груп придоби 70 на сто от Дарик Нет

Публикувано от YEP.bg на 6 August 2013

Източник: Елица Георгиева

Tags: , , , ,

nova Лого: Novanews. bg „Нова Броудкастинг Груп” придоби 70% от „Дарик Нет” АД и така, след финализиране на сделката, ще стане собственик на всички сайтове, част от „Дарик Уеб”, както и на най-голямата дигитална медийна компания в страната - „Нетинфо” АД. Това съобщи Елица Георгиева.

0 Коментари | Разгледай цялата статия