Бизнес » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през June 2013

ЗА ДЕН НА МОРЕ - Наемите на яхтите във Варна варират от 250 до 1400 евро

Публикувано от YEP.bg на 16 June 2013

Tags: , , , , , , , , , , ,

yacht naemi ok Снимка: Георги Георгиев, ArtPhoto-Varna за сесията "Полъх от Монако" на Yep. bgКонцепция: Емилиян Ялъмов / Yep. bg Наемите на яхтите във Варна варират най-общо от 250 до 1400 евро на ден. Това показа проверка на Yep. bg в специализираните сайтове. Най-евтино се отдават малките ветроходни лодки.

1 Коментари | Разгледай цялата статия

Никола Костов: Оглеждат яхти за милиони, но се търгуват най-вече среден клас лодки, струващи колкото нов джип

Публикувано от YEP.bg на 6 June 2013

Източник: Топ Новини

Tags: , , , ,

black sea regatta ok Снимка: Емилиян Ялъмов Морските разходки с яхти под наем стават все по-търсена услуга във Варна. Това сочат наблюденията на заети в този бизнес търговски представители, съобщават „Топ Новини”. Новата тенденция се проявява най-вече през последните една-две години. В повечето случаи морските любители се интересували колко излиза ползването на малки или средно големи яхти за ден или два.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Изнасяме 300 000 тона олио за Китай, парафираха договор за 1,5 млн. евро

Публикувано от YEP.bg на 4 June 2013

Източник: Anett & Co

Tags: , , , , , , ,

olio ok Снимка: Anett & Co Българска компания за производство на слънчогледово олио подписа договор за износ с Китай на стойност 1,5 млн. евро, съобщиха от Anett & Co. Сделката бе осъществена в рамките на Българо-китайски бизнес форум, организиран в партньорство между Българската търговско-промишлена палата, Министерството на икономиката, енергетиката и туризма на България, Министерството на търговията на Китай и посолството на Китай.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

МЕДИИ - Лоран Марсо във Варна: Радиото е все по-непопулярно, но е по-добре поставено от телевизията

Публикувано от YEP.bg на 3 June 2013

Източник: www.urban-mag.com

Tags: , , , , , , ,

Marco radio Снимка: Urban-mag. com *Днес радиото е по-непопулярно в сравнение с период отпреди 10 години, но е по-добре поставено в сравнение с телевизията*. Това заяви пред репортер на нашите партньори от Urban-mag. com Лоран Марсо. Той е мениджър на Eurosonic/Radio Plus – Женева и гостува в морската столица в рамките на 34 Международен фолклорен фестивал на Euroradio.

0 Коментари | Разгледай цялата статия