Бизнес » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през February 2013

NewBiz Club: Диагноза ли е предприемачеството?

Публикувано от YEP.bg на 25 February 2013

Tags: , , , , , , , ,

new biz Снимка: Личен архив Диагноза ли е предприемачеството? Отговор на този въпрос ще търсят членовете на NewBiz Club - Варна на 27 февруари. Те се събират на редовна седмична среща в клуб „Ментол”, където ще им гостуват Робин Стефанов и Ибрим Асанов. „Двамата работят в сферата на архитектурата и имат свое дизайнерско студио”, информира Зорница Дончева (директор на NewBiz).

0 Коментари | Разгледай цялата статия

“Тhe Best of the Best” мениджър ще бъде гост лектор във Варна

Публикувано от YEP.bg на 18 February 2013

Източник: Зорница Кръстева, Anett & Co

Tags: , , , , , , ,

bofb Снимка: Anett & Co Мениджър отличен с наградата „The Best of the Best” в света на НР ще бъде гост лектор в морската столица. Петър Горялов (световно признат куоч по лидерство за мениджъри и собственици) *ще се включи в шестото издание на Biz2Bizi форум* (на 26 февруари в конферентната зала на хотел „Черно море”).

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ПАША ДЕРЕ - Потънали кораби и антична стена откриха сонарите на „Южен поток”

Публикувано от YEP.bg на 7 February 2013

Източник: www.petel.bg

Tags: , , , , ,

UJEN POTOK При предварителните проучвания в района на Паша дере са *разкрити шест потънали кораба, някои от които може би представляват археологическа и историческа ценност*. Това пише на страниците си Petel. bg, позовавайки се на публикация на Николай Георгиев във вестник „Народно дело”*. ** *„Останките са заснети с подводен робот.

0 Коментари | Разгледай цялата статия