Бизнес » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през November 2012

АНАЛИЗИ - Представиха книга за бизнес стратегии

Публикувано от YEP.bg на 29 November 2012

Tags: , , ,

AlbenaMarkova Снимка: ПрайсуотърхаусКупърс България  В рамките на специално събитие (в столицата) миналата вечер PwC България представи книгата за бизнес стратегия „Формули за успех в новото десетилетие”. „Това е първата подобна книга в страната, представяща детайлен анализ на стратегиите за успех на международни и местни компании от различни сектори”, каза Ирина Цветкова, Управляващ съдружник за България.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Извадиха масово хотели на тезгяха. Искат за „Хавана” 15 млн. евро, но от фирмата опровергават информацията

Публикувано от YEP.bg на 21 November 2012

Източник: Petel.bg, Десислава Димитрова

Tags: ,

havana Снимка: www. petel. bg Масово се разпродават хотелите във Варненска област. Това показва* *проверка на www. petel. bg в сайтовете за предлагане на недвижими имоти.  Обявени за продажба са не само малките, семейни хотелчета в селата (които не са толкова близо до Черноморския бряг) но дори и места с традиции в големите курорти*.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Н.Пр. Шийла Камерър: Кейптаун ви подава ръка за изграждане на крайбрежната зона

Публикувано от YEP.bg на 7 November 2012

Източник: www.dnesplus.bg

Tags: , , , , ,

kmet.bg Снимка: www. dnesplus. bg Кейптаун изразява готовност да сътрудничи в разработването на успешна крайбрежна зона на Варна. Това съобщи по време на среща с кмета на морската столица Кирил Йорданов посланикът на ЮАР в България Н. Пр. Шийла Камерър.  Градоначалникът подписа протокол за сътрудничество между двата града.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Варненски сгради впечатлиха бизнесмени от Меката на лукса

Публикувано от YEP.bg на 5 November 2012

Източник: PR ПУБЛИКАЦИЯ

Tags: , , , , ,

CabacumBeachResidenceBestSeasideComplexAwards2012 Copy Три сгради от Варна се пребориха за специалните награди в тазгодишното издание на *международния конкурс за **строителство, архитектура и дизайн  - VIP **Property AWARDS*. Журито бе оглавено от *Елиас Серафим* - собственик на строителна компания „*Gulf Precast Concrete“*, която изгражда *хотел „Версаче“ в Дубай ( **www. palazzoversace. ae*[http://www. palazzoversace. ae]* ).

0 Коментари | Разгледай цялата статия