Звездните стажанти режисират и изпълняват 8-минутен рекламен спот на живо » YEP.bg

Звездните стажанти режисират и изпълняват 8-минутен рекламен спот на живо

Публикувано от YEP.bg на 6 April 2016 | 0 Коментари

Източник: OT-DO consult

Етикети: , , , , , , ,

Представете си, че имате 8 минути телевизионно време, в което трябва да убедите възможно най-голям брой зрители  да си купят на момента това, което им предлагате.

Телепазарният прозорец е една от най-трудните форми на търговия, защото по едно и също време се осъществява директна продажба и реклама на продукта. Предизвикателтвото е така да се изгради комуникацията, че зрителят да пристъпи от пасивно наблюдение към активно действие и да предприеме покупка.

Това е задачата на „Звездните стажанти” по Нова тази седмица. Двата отбора имат право да си избират кой продукт от каталога на клиента да продават и след като се запознаят с неговите специфики да изградят стратегията на продажби и да я реализират по най-добрия възможен начин. За всичко това стажантите имат по-малко от един ден за подготовка, никакъв опит и много ентусиазъм. Те  са популярни лица, за които представянето пред камера не е проблем, но могат ли да се справят с работата на тези зад камерите и да  планират, режисират и изпълнят брилянтно 8-минутен рекламен спот на живо, който да накара хората да вдигнат телефоните и да си поръчат рекламирания от тях продукт?

Хуморът ли продава по-добре или докосването до скритите желания на потенциалните купувачи?

Кратко и ударно ли да е посланието или да изброява детайлно характеристиките на продукта?  Цифрите или човешките истории ще накарат зрителите да вдигнат телефоните? 

Има ли граници, които не бива да се преминават или в името на продажбите всичко е позволено в рекламата?

Тези и много други въпроси ще предизвикат остри разногласия между стажантите по време на стратегическото планиране на задачата, а двамата проджект мениджъри ще срещнат сериозни трудности в овладяването на емоциите в отборите си.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments