Светлана Василева поема поста Главен изпълнителен директор на „Глобал Груп“ » YEP.bg

Светлана Василева поема поста Главен изпълнителен директор на „Глобал Груп“

Публикувано от YEP.bg на 16 October 2015 | 0 Коментари

Източник: Огнян Пелев

Етикети: , , , ,

От тази седмица г-жа Светлана Василева е вече част от екипа на икономическата група Global Group. Тя прие да поеме поста CEO (Главен изпълнителен директор) на Global Group /включваща компаниите Global Films, Global Frame, Global Vision, Global Web, Global Rent, Open Frames/. Един от създателите на bTV, управлявала последователно: Fox International Channels Bulgaria, ТV7, Nova Broadcasting Group, последният й пост е Вице-президент на Fox International Channels за Североизточна Европа), Светлана няма нужда от представяне, името й достатъчно добре познато на всеки, работещ в медийната сфера. Госпожа Василева поема оперативната дейност на компаниите.

Целта  е  групата да стартира  работа по нови проекти, да разшири дейността си и да излезе на международния пазар. Именно с тази идея, собствениците са се обърнали към Светлана Василева, чийто огромен опит в тази сфера ще е от изключителна полза за развитието в тази посока.

"Винаги съм имала огромно желание да бъда по-близо до творческата част на телевизията, а не само част от администрацията й. В последните години се убедих, че най-успешните ми проекти са били тези, в които съм имала възможност да взимам активно участие в създаването на телевизия, каквито бяха БТВ и Фокс. Като част от екипа на "Глобал Груп", ще имам отново възможността да участвам пряко в нови и интересни проекти, не само за България, но и да допринеса, на база опита си, за излизането на компанията на международния пазар. Харесва ми сплотения екип на Глобал Груп. За мен е удоволствие да бъда част от него, както и да работя в посока реализиране на амбициозните ни проекти.", споделя Светлана Василева.

"Винаги съм изпитвал огромно уважение към Светлана Василева. В нашата компания едно от основните правила, за да работим като екип, е  да сме "от една кръвна група". Вярвам, че успехите ни се дължат и на факта, че неизменно се придържаме към това правило. През последните 15 години със Светла сме провели много срещи, нелеки преговори... Осъществили сме доста проекти - тя от едната страната на масата, като шеф на телевизия, ние от другата - като продуценти. И през цялото това време съм подозирал, че сме "от една кръвна група". Абсолютно убеден съм, че "Глобал Груп"  става много по-силна със Светлана Василева начело. Най -хубавото е, че към  нас се присъединява не само страхотен професионалист, но и добър приятел!", каза Маги Халваджиян.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments