Шефове на големи български компании изчезват, изоставяйки бизнеса си » YEP.bg

Шефове на големи български компании изчезват, изоставяйки бизнеса си

Публикувано от YEP.bg на 29 January 2016 | 0 Коментари

Източник: Елица Георгиева

Етикети: , , , , , ,

Шефове на големи български компании изчезват, изоставяйки бизнеса си за една седмица, за да се внедрят като стажанти, новобранци или просто обикновени работници в собствените си компании и да започнат работа от най-ниското ниво с единствената цел - да видят как бизнесът им работи отвътре и да опознаят служителите си. Това е новият за българския ефир риалити формат „Шеф под прикритие“, който зрителите на Нова ще гледат от 8 февруари.

„Шеф под прикритие“ се радва на огромен зрителски интерес още от първото си излъчване преди повече от 5 години. Хитовото риалити е  носител на 4 награди „ЕМИ“ за праймтайм формат и е най-гледаното риалити в историята на телевизията след премиерата му през 2010 година по американската телевизия CBS, която е гледана от над 38 милиона зрители.

Форматът внедрява под прикритие шефове на големи компании в собствените им фирми за  седмица. За прикритието си шефовете се дегизират като стажанти или новобранци и трябва да изпълняват задълженията на обикновените работници в своята компания. Те поемат риска да напуснат комфортните си офиси, за да видят как компанията им функционира отвътре и да опознаят служителите си без обичайните бариери между шеф и подчинен. В края на тази емоционална седмицата, изпълнена с много екшън, неочаквани обрати и драматични изненади, те разкриват своята самоличност в лична среща среща със служителите. Дали различният поглед върху бизнеса им ще им донесе разочарование или удовлетворение, дали ще има повишени или уволнени служители зависи изцяло шефа.

В България хитовото шоу се снима за първи път и част от формата ще станат големи компании с над 200 служители, с голяма търговска или складова мрежа. Това са бизнеси, в които шефовете рядко познават някой от работниците си на най-ниските нива. Част от формата ще станат собственици на компании в сферата на услугите, бързото хранене и производството, които са стартирали бизнеса си от нулата и са го изграждали с цената на много усилия.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments