Нова серия гранитогрес, която е вдъхновена от Барселона, предлага „Досев Импекс“ » YEP.bg

Нова серия гранитогрес, която е вдъхновена от Барселона, предлага „Досев Импекс“

Публикувано от YEP.bg на 12 May 2018 | 0 Коментари

Източник: PR публикация!

Етикети: , , , , , , ,

Снимки: Досев Импекс

Новата серия гранитогрес се предлага от "Досев Импекс". Тя носи името Barcelona е вдъхновена от испанската култура и каталунската столица. Серията се отличава с харакретните си елементи и декори, като следва последните тенденции при подовата керамика. Barcelona се предлага в размер 25/25 см. Може да се използва за различни интериорни решения за стена и под. Подходяща е да се комбинира с базов модел както за баня, така и за кухня, отбелязват специалистите.

Серия Barcelona може да закупите от шоурума на „Досев Импекс“ във Варна. При пазаруване онлайн ще получите 5 % отстъпка.

„Досев Импекс“ е директен вносител и изключителен представител за България на реномираните испански производители: Venus, Cristal Ceramicas, Keros Ceramica, Pelipal - мебели за баня ,Roca , Laufen и Grohe - санитарен фаянс и смесители. Добрите контакти и преките взаимоотношения, които компанията поддържа с тях, позволяват предлагането на продукти в широка цветова гама и на конкурентни и достъпни цени. За „Досев Импекс“ работят млади и висококвалифицирани специалисти, които ще Ви посрещнат и консултират професионално, за да направите правилен и информиран избор.

 

„Досев Импекс“:

Адрес: 9000 Варна, бул. "Сливница"” № 180
Тел/факс: 052/ 601 761, 052/ 731 465

www.dosevimpex.com
PR публикация

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments