Дават възможност на младите предприемачи безплатно да участват в Международна среща на малкия и среден бизнес край Варна » YEP.bg

Дават възможност на младите предприемачи безплатно да участват в Международна среща на малкия и среден бизнес край Варна

Публикувано от YEP.bg на 5 September 2014 | 0 Коментари

Източник: Мирослава Георгиева

Етикети: , , , , ,

Сдружението за подпомагане на малкия и среден бизнес – Обединени Бизнес Клубове обяви, че дава възможност на младите предприемачи и собствениците на Start UP бизнес, БЕЗПЛАТНО да вземат участие в откриването на срещата и съпътстващите лекции и семинари на 24.09.2014г..

Като организатори на най-голямата Международна среща на малкия и среден бизнес в България, в съответствие със своята политика и с цел подпомагане дейността на младите предприемачи, ОБК отваря вратите на срещата за всички млади и креативни хора, занимаващи се с бизнес,като специално за тях, след официалното откриване ще бъдат проведени Лекция и дискусия на тема: “Младежкото предприемачество: Проблеми, Европейски програми за безвъзмездно  одпомагане на младите предприемачи, Международно сътрудничество, обучение, споделяне на добрите практики.”

За да се възползват от СВОБОДНИЯ ВХОД на 24.09.2014г. младите предприемачи и собствениците на Start UP бизнес трябва да се регистрират за участие на e-mail:

office1ubclubs@gmail.com

Международна среща на малкия и средния бизнес – семинари, изложение, нетуъркинг и спортни състезания”, се организира от Сдружение за подпомагане на малкия и среден бизнес – Обединени Бизнес Клубове.

Събитието ще се проведе от 23 до 27 септември в красивия български черноморски курорт Златни пясъци , с подкрепата на Европейския Алианс на Малкия Бизнес (ESBA) – организация с членска маса от над 1 милион фирми от 35 европейски държави.

Идеята на ОБК е тази среща да се превърне в един своеобразен тийм-билдинг на предприемачеството и такива срещи да се провеждат поне един път годишно. ОБК и ESBA обещават това събитие да създаде незабравими мигове, ползотворни знания, невероятни преживявания, нови приятелства и допълнителни финансови приходи. По време на срещата ще бъде проведено 4-дневно изложение – нетуъркинг, 3 семинара, спортни турнири по тенис, мини футбол, дартс и волейбол. Предвиден е награден фонд, както за спортните турнири, така и за изложението. Участниците в изложението ще се състезават в категориите: най-добър продукт (услуга); стартиращ бизнес; женски бизнес; млад предприемач (до 25 год.); предприемач, стартиращ бизнес на възраст 55+.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments