Фермерският пазар празнува трети рожден ден » YEP.bg

Фермерският пазар празнува трети рожден ден

Публикувано от YEP.bg на 29 September 2017 | 0 Коментари

Източник: Невяна Троянска

Етикети: , , , , ,

В последния ден на септември производителите на чисти натурални храни от региона канят варненци на празник за третия рожден ден на Фермерския пазар. В събота, 30 септември, те са подготвили за своите почитатели много изненади и още повече вкусни предложения.

От 11:00 до 15:00 часа Пазарът на голям търговско-развлекателния център ще се превърне в сцена на истински маратон от забавления и атрактивни демонстрации за малки и големи:

- Майстор готвачът Йордан Кръстев ще развихри кулинарните си умения и пред очите на гостите ще приготвя и аранжира различни специалитети с продукти от пазара;

- Арт зоната на творците-приложници ще предложи на посетителите изящество и приказна атмосфера с демонстрации на древното изкуство махенди - рисуване с къна;

- Магичният бразилски музикант Флай Лима ще свири и пее на живо специално за празника на Фермерския пазар;

- Безплатни детски работилници и първи уроци по декупаж ще забавляват малчуганите.

„3 години са крехка възраст, но за това време научихме много, като осъзнаваме още колко много работа ни предстои. Както едно семенце има нужда от време, грижи, слънце, светлина, вода и ред други условия, за да стане голямо силно дърво, така и пазарът, стъпка по стъпка, се развива. Най-важното е, че правим всичко с огромна любов и желание“, коментират организаторите на Фермерския пазар с благодарност към всички производители и почитатели на техните продукти.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments