Събитието „Европейски морски ден“ с номинация за Marine Lifestyle Awards 2018 » YEP.bg

Събитието „Европейски морски ден“ с номинация за Marine Lifestyle Awards 2018

Публикувано от YEP.bg на 10 July 2018 | 0 Коментари

Източник: VIP Communication

Етикети: , , ,

Събитието „Европейски морски ден“ получи номинация за Marine Lifestyle Awards 2018. Отличията ще бъдат връчени на 17 август в курорта „Златни пясъци“. Двудневната конференция, която се провежда ежегодно в различни държави, бе част от календара на българското председателство на Съвета на Европейския съюз. У  нас тя се проведе на 31 май и 1 юни т.г. в Бургаския свободен университет.  Целта на мероприятието бе да повиши видимостта на морските бизнес сектори и да промотира интегриран подход към разрешаването на морските въпроси. По време на работните срещи на конференцията бяха засегнати актуални теми, свързани с устойчивостта на дейностите по опазване на океаните и моретата на планетата. Наред с конференцията, се проведе и изложение, на което участниците представиха резултатите от своята работа.  За първи път Европейският морски ден  е организиран през 2008 г., а досега домакини са били Брюксел, Рим, Гьотеборг, Атина, Бремен и др.

Най-добрите постижения в морския ни регион са номинирани от партньорите на четвъртото издание на Marine Lifestyle Awards 2018 , припомнят организаторите на морските награди VIP Communication PR. 

Основна цел на годишните наградите е  да подпомогнат популяризирането и отличаването на добрите практики и успехи на Черноморските компании. 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments