Драго Симеонов и двама от най-опитните агенти търсят дом за София » YEP.bg

Драго Симеонов и двама от най-опитните агенти търсят дом за София

Публикувано от YEP.bg на 30 January 2017 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , , , , , ,

Един град и един водещ, двама агенти и двама клиенти. И един съвсем кратък срок, за да намерят „Дом за всеки”. Драго Симеонов и агентите са готови, време е търсенето да започне. Те трябва да нaмерят дом за София в... София. Не пропускайте старта на най-новото риалити предаване на NOVA – „Дом за всеки”, който ще бъде тази вечер от 21 ч.

 

Човек и добре да живее, все някога се мести - в дом под наем, в по-голям, в собствен, в още по-голям... Водещият на “Дом за всеки” Драго Симеонов и неговите агенти знаят, че всеки има нужда не просто от жилище, а от дом. И дори сега да сте само зрител, все някога може да ви се наложи да се преместите - в друг апартамент, в друг квартал или в друг град… Но на имотния пазар ще има стотици клиенти, които търсят това, което и вие. Не можете да промените мащабите на конкуренцията, но можете да сте по-информирани и по-бързи със съветите на имотните специалисти на “Дом за всеки”. Ако досега не сте били клиенти на агенти, гледайте внимателно, ще ви е от полза.

 

Клиентите

Моника и Пламен са младо семейство с двегодишна дъщеря на име София, което наскоро е дошло от Кнежа в столицата и има само една седмица да си намери нов дом. Условията: първо, да няма тъща, защото до момента живеят при нея. Второ: да е в центъра, близо до метро и по възможност – парк за разходки на малката София. Отделни спалня и детска стая са изискване на Пламен, а модерната кухня със съдомиялна – на Моника. И двамата са категорично против старите мебели. А цената, която са готови да платят, е 600 лева.

 

Агентите

Верен на прагматизма си, Жоро ще заложи на апартаменти, които покриват повечето от изискванията им. Следвайки женската си същност и интуиция, Пепи ще разчита на шестото си чувство и артистизма.

Ще успеят ли Пламен и Моника да открият своя дом сред предложенията на агентите? Кой ще отговори на техните изисквания и ще даде най-добрата оферта, въпреки краткия срок? Ще разберем на какво да обръщаме внимание, когато оглеждаме апартамент и какво е длъжен да оправи за своя сметка хазяинът. И още: как изглежда домът на Деси Цонева, какво можем да наемем в София за 3500 евро на месец и какво да си купим по света за 127 000 евро – цената на един от апартаментите, предложени от агентите на Моника и Пламен.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments