Безплатен концерт на "Uriah Heep" за празника на Каварна » YEP.bg

Безплатен концерт на "Uriah Heep" за празника на Каварна

Публикувано от YEP.bg на 28 April 2016 | 0 Коментари

Етикети: , , , ,

Снимка: Uriah-Heep.com

С редица прояви Община Каварна ще отбележи празника си – 6 май.  В деня преди празника – 5 май, от 8:30 до 11:30 ч. в църквата  „Свети Георги“ ще бъде отслужена архиерейска  света литургия,  оглавена от Негово Високо Преосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, с участието на Ансамбъл "Аноним", по повод честването на 180 години от основаването на храма. От 11:30 там ще се извърши тържествена церемония по валидиране на пощенска марка по повод годишнината. След това, в 12:15 във фоайето на Община Каварна се открива изложба с картини на църквата и творбите от конкурс за приложно и изящно изкуство на тема: "180 години храм „Св. Вмчк Георги” - моят /нашият/ храм".

Първата  копка на Параклис "Св. Константин и Елена" ще бъде направена на церемония от 14:00 часа в с. Раковски.

 


 На 6 май от 8:30 часа в храма „Св. Вмчк Георги“ започва празнична света литургия. 10:30 е началният час  на концертите на фолклорен танцов ансамбъл „Бизоне” и на Николина Чакърдъкова и Неврокопския танцов ансамбъл, които ще се проведат на площад „Защитата на Каварна“.  
В 16:00 часа на сцената на Народно читалище „Съгласие-1890“ ще се изявят групи за автентичен фолклор.
Подарък на общината за всички нейни жители и гости ще бъде и концертът на легендарната рок-група "Uriah Heep", който започва в 21:00 часа на площада.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments