Коледно настроение с филмите по TV 1000 през декември » YEP.bg

Коледно настроение с филмите по TV 1000 през декември

Публикувано от YEP.bg на 30 November 2014 | 0 Коментари

Източник: V+O COMMUNICATION

Етикети: , , , ,

Снимка: V+O COMMUNICATION


Коледа е точно зад ъгъла и нашият подарък за вас е селекцията от няколко чудесни филма, така че да осигурим забавление за цялото семейство. Началото на месеца е ознаменувано от номинирания за „Оскар“ филм “Гордост и предразсъдъци” с участието на Кийра Найтли и Доналд Съдърланд, докато в края му ще видим трите баснословно забавни и бурно аплодирани филма „Елхи”.

На  1 декември  от 21 часа е премиерното излъчване по TV 1000 на романтичната драма, удостоена с „Оскар”, „Гордост и предразсъдъци” с участието на Кийра Найтли, Джена Малоун, Доналд Съдърланд, Розамунд Пайк, Бренда Блетин, Джуди Денч. Филмът представя една завладяваща история за живота на пет сестри в Англия през 19 век. Но когато един богат млад мъж и най-добрият му приятел пристигат в съседно на тяхното имение, животът им се преобръща с главата надолу. Филмът е създаден по романа на Джейн Остин и ще ви накара да затаите дъх пред телевизорите в понеделник вечер.

Фантастичната комедия с участието на Ан Хатауей и Хю Данси „Приказка за Ела“ е премиерното предложение от TV 1000 за 8 декември от 21 часа. Ела е младо и красиво момиче, което получава незавиден подарък от фея на име Лусинда – да се подчинява на всички и на всеки. След смъртта на майка си, Ела остава да се грижи за слабохарактерния си, потънал в скръб баща, а с прибързания му втори брак, тя се сдобива с две отвратителни доведени сестри. В тази съвременна история за Пепеляшка, изпълнена с вълшебства, феи, елфи и джуджета, не липсва и очарователен принц, в който младата девойка се влюбва.

На 15 декември от 21 часа TV1000 ще събере всички влюбени с премиерното излъчване на романтичната комедия „Момиче от Джърси”.  Оли Тринке е преуспяващ музикален продуцент, който живее в Манхатън с чувството, че целият свят е в краката му. Но когато жена му умира по време на раждането и го оставя сам с дъщеричката им, неговия съвършен свят започва да се разпада. Оли с досада се връща в родния си град Ню Джърси. Годините минават, а той все още тъгува по живота, който е имал. За дъщеря му Гърти обаче, Ню Джърси е най-хубавият град на света. Романтична комедийна драма, с участието на Бен Афлек и Лив Тайлър, която разказва историята на млад мъж, който научава много за живота и любовта след като преживява лична трагедия. 

На 22 декември от  21 часа, TV1000 ще ви пренесе в духа на спокойствието и домашния уют със семейната комедия „Рождество Христово”. В този приятен коледен филм Пол Маденс (Мартин Фрийман) – учител в начално училище – е натоварен със задачата да постави на сцената в училище музикална версия на Рождество Христово. С помощта на ексцентричния си асистент, Маденс изведнъж се оказва местна знаменитост и в центъра на разправиите между родителите и свръх развълнуваните деца, в отчаяния им стремеж към слава и богатство. Предстои да разберем  дали коледните желания на Маденс се сбъдват – заедно с TV 1000.

За последните дни от 2014 сме Ви подготвили една вълнуваща комедия – очаквайте премиерното излъчване на поредицата „Елхи 1-3” на 29 до 31 декември от 21 часа. Когато едно малко момиченце в Калининград си пожелава нещо невъзможно за новогодишната нощ – едно желание, което единствено президентът на Русия може да изпълни – се случва нещо магическо. Удостоен с руската национална филмова награда "Жорж" за най-добър комедиен филм. Гледайте първата част „Елхи 1” на 29 декември от 21 часа.  


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments